Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
augustus 2012
Z M D W D V Z
« jul   sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Nog geen storm van verontwaardiging

Het bejaardenhuis in Hei en Boeicop (of Boei en Heicop, of nog iets anders) gaat aan familieleden van hun ‘bewoners’ verplichten om vier uur per maand binnen te komen en dan hun vader of moeder een beetje te vermaken, te voeren, rond te rijden etc. Het verschonen van de luiers blijft het huis graag zelf doen, want dat is natuurlijk vakwerk.

Ik heb nog geen storm van verontwaardiging horen opsteken, maar dat komt omdat iedereen die een uurtje of vier bij die demente bejaarde de hand zou moeten zitten vasthouden, ergens aan een buitenlands strand ligt. De VVD vindt het trouwens een fantastisch idee, maar die mag niet meedoen want die willen stervende kinderen hun medicijnen afpakken omdat ze te duur zijn. (Ik vat nu kort samen.)

Lees het complete verhaal maar op SanteLOGie

2 Reacties op “Nog geen storm van verontwaardiging”

Reageer