Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2023
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

‘Burgemeester Best sprak voor z’n beurt’

Vraag eens aan de gemiddelde leerling van de basisschool wie de baas is in de gemeente. Het antwoord is voorspelbaar: ‘De burgemeester’. Niet waar. Het is de gemeenteraad die bepaalt. Daarom lijkt het dat burgemeester Hans Ubachs van Best toen hij vorige week tegenover het Eindhovens Dagblad desgevraagd zei dat zijn gemeente er niet voor voelde, mee te betalen aan infrastructurele plannen (in Eindhoven) ten behoeve van de Brainport Regio, voor zijn beurt sprak.  Achteraf ontkent de heer Ubachs dit. (Update 27 september.)

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

2 Reacties op “‘Burgemeester Best sprak voor z’n beurt’”

  • Misschien ook even de video van de gemeenteraadsvergadering van afgelopen maandag bekijken! De burgemeester had er toch echt een andere visie over en had het (in wat andere bewoordingen) over broddelwerk van het ED.

  • Bedankt voor de tip. Ik heb de verklaring van burgemeester Ubachs in de gemeenteraad via onderstaande link beluisterd: https://best.notubiz.nl/vergadering/1059875
    De burgemeester ontkent dus het verhaal, zoals dat door het ED is weergegeven en bevestigt het primaat van de raad. De burgemeester zei onder meer: ‘Ik word weggezet in de krant, wat totaal niet klopt.’

Reageer