Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2023
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Huisartsen Best passen hun zorg aan

De omstandigheden in de gezondheidszorg zijn voor de twaalf huisartsen in Best aanleiding tot veranderingen in de vorm van hun dienstverlening. Zo blijkt het noodzakelijk, een deel van hun zorg digitaal te regelen. De huisartsen en apotheken zetten een en ander uiteen in een artikel, dat men hier kan downloaden.

Voorpagina hhBest

2 Reacties op “Huisartsen Best passen hun zorg aan”

  • Het artikel van de Bestse huisartsen verscheen in ‘Groeiend Best’ in een wel erg kleine letter, wat voor ouderen niet prettig is. Desgevraagd wijt een van de artsen dat aan ‘een beslissing van de redactie’. Het was voor mij aanleiding, de originele kopij als download beschikbaar te stellen.

  • Uitstekend verhaal in ED over twee ervaren huisartsen in de streek die onder het motto ‘Samendokteren’ jonge collega’s willen helpen een start te maken, mede ter voorkoming van overnames door commerciële partijen. Ze staan ook klaar voor huisartsen die willen stoppen.

Reageer