Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2022
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Een leek kijkt verbaasd toe

ven was ik een beetje verbaasd: Qatar vindt dat de Belgische justitie het Arabische ministaatje vals beschuldigt van corruptie. Ik moest daar heel even bij nadenken en wist het toen: het corruptieschandaal in het Europese Parlement moet dus door de Belgische justitie afgehandeld worden omdat het parlement momenteel vergadert in Brussel – wat zou er gebeurd zijn als het parlement toevallig in Straatsburg had vergaderd? Frankrijk is van alle EU-staten nog het meest bevriend met het islamitische dictatuurtje aan de Perzische Golf; misschien herinnert u zich dat nog wel: dat was dat landje dat het wereldkampioenschap voetbal van 2022 organiseerde.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Een leek kijkt verbaasd toe”

  • peter stiekema:

    peter stiekema zei…
    Ja, die Messi is druk bezig de nieuwe Messias van de voetbalwereld te worden. Messi heeft hij al staan en nu alleen zijn crematie-as er nog achteraan.
    Vroeger hadden wij ook zo’n goeie voetballer, hoewel wat minder gemeen. Hij werd de Verlosser genoemd. Dat is ongeveer hetzelfde als de nieuwe Messias. Waarom heette hij de Verlosser? Omdat de beginletters van zijn voor- en achternaam respectievelijk een J. en een C. waren. U weet wel, dezelfde letters als van de man wiens geboorte wij op 25 en 26 december gedenken.

Reageer