Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2022
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blijf geloven in een sterke pers

aar stonden ze met zijn vieren, Sheila Sitalsing, Ascha ten Broeke, Bert Wagendorp en Sander Schimmelpenninck op vier plaatjes in een sneer op Twitter: deze vier, die verdedigbaar behoren tot de crème de la crème van het Nederlands columnistencorps, werden daar eventjes terzijde geschoven als de slippendragers van de Nederlandse regering, die op haar beurt weer gekwalificeerd werd als de toegewijde uitvoerster van de plannen tot wereldheerschappij van zekere geheime complotteurs.

En waarom werden ze zo weggezet?

Omdat ze alle vier iets relativerends hadden geschreven over het optreden van de Nederlandse agrariërs in het kader van de bestrijding van de schade aan mens en natuur door de uitstoot van ammoniak en andere stikstofverbindingen door Nederlands vee.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer