Wie is online
13 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2021
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Nederland, paradijs op aarde

et zijn eigenlijk twee onderwerpen, maar komaan: we maken er één van. Daar is ten eerste de gemeente Zeewolde, waar men zich door de firma Feesboek een oor heeft laten aannaaien. Met medewerking van godbeter’t GroenLinks en de PvdA heeft men zich, voor de belofte van wat tijdelijke banen voor Poolse metselaars en een stroompje lauw water in de toekomst, een gigantisch gebouw laten aansmeren dat, ook in enige toekomst, dat wel, Nederland achteraan de rij laat aansluiten van landen die hun best doen de CO2-uitstoot te verminderen, wegens het enorme stroomverbruik – stroom die vooralsnog met het verbranden van kolen en gas opgewekt moet worden. En dan heb ik het nog niet over verwoesting van het landschapsschoon, want dat is betrekkelijk: want vóór 1968 was het betreffende gebied gewoon het water van Zuiderzee/IJsselmeer.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Nederland, paradijs op aarde”

  • Voor zover ik weet, behoeft een bestemmingsplan, waarover het gewraakte raadsbesluit van Zeewolde gaat, nog altijd de goedkeuring van het provinciaal bestuur, in dit geval Flevoland en zijn er nog bezwaarmogelijkheden.
    De eindbeslissing over zoiets als het stroom vretende datacentrum dient niet bij een gemeenteraad te liggen. Daarvoor zijn hier te grote landelijke belangen in het geding.

Reageer