Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2021
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Dit gaat nog wel even duren

reconstr_oirschotseweg

De reconstructie van de Oirschotseweg, tussen de Prins Bernhardlaan en de Ringweg,  die op 17 mei is begonnen, zou volgens de planning half juni klaar zijn, maar zo te zien gaat het nog wel even langer duren.


 

 

 

 

rotonde

De rotonde bij de Prins Bernhardlaan ligt excentrisch ten opzichte van de Oirschotseweg. De bedoeling is dan ook in de eerste plaats ‘verkeersremmende werking’. Hier geldt straks trouwens een maximum snelheid van 30 km/u.


 

Een reactie op “Dit gaat nog wel even duren”

  • De reconstructie van de Oirschotseweg/Hoofdstraat is bijna klaar. Het laatste stuk Hoofdstraat (tussen het tunneldek en het Kerkhofpad) zou binnenkort aan de beurt zijn. Helaas zijn er problemen met de levering van de materialen. Omdat we niet weten wanneer de materialen komen, is besloten om de reconstructie uit te stellen tot na de zomervakantie van 2022. De weg is weer open voor het verkeer, tot de werkzaamheden worden hervat. Bron: gemeente Best

Reageer