Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2021
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

België als reddende engel

Het Campus Sint Jan Ziekenhuis in Genk (B). Foto van de website.


Je denkt al een maand of zeven: wat klagen de mensen toch dat ze er niet tegen kunnen, die lockdown, die quarantaine, die persconferenties, die kop van schoenen-Hugo, het haar van Kaag en Hoekstra. Het is toch lekker rustig: ik lees het ene boek na het andere, de pakjesbezorger belt prompt elke morgen om 8 uur aan, je komt niet aan en valt niet af.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

2 Reacties op “België als reddende engel”

  • Peter Stiekema:

    Ik heb precies dezelfde ervaringen met medisch België. Toen ik in 2004 in ons land op een wachtlijst van vier maanden voor een hartonderzoek in Maastricht kwam te staan, besloot mijn (Vlaamse) vrouw even met AZ Antwerpen te bellen. Ik kon een week later al terecht.
    En mijn emigreren naar België gaat nu in augustus aanstaande gebeuren, weliswaar maar zo’n 500 meter over de grens bij Slenaken, maar toch, emigreren. Ik heb tegen die tijd nog wel een kamertje voor je vrij in de buurt van Teuven. Maar niet te lang, uiteraard.

  • Tip: Genk ligt pal ten zuiden van Eindhoven, aan de weg naar Hasselt.

Reageer