Wie is online
6 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2021
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Niet huilen, Nederland kan best zonder Rutte

il ik nog een leven hebben, dan moet ik bijtijds naar bed. Om elf uur gisteravond deed ik de oogjes toe en om 5 uur luisterde ik naar het nieuws, dat al nauwelijks meer een verrassing was, na het laatste dat ik gisteren had gehoord. Collega Peter,  had het wel uitgezeten en bij zijn dodelijke conclusies sluit ik me aan.

Natuurlijk, ik had ook Rutte willen horen schreeuwen, huilen bijna, met de vuist op het katheder zien slaan, maar de journaals zullen me straks wel even bijpraten, Der Untergang anno 2021 moet je wel live meegemaakt hebben, eigenlijk.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer