Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2021
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Geen papieren krant

ed
Voor het eerst in haar meer dan 100-jarige geschiedenis (de oorlog daargelaten) is het Eindhovens Dagblad niet op papier verschenen.

De klantenservice schrijft de abonnees: ‘Door extreme weersomstandigheden kunnen wij tot onze spijt de krant niet bij u aan huis bezorgen. Het winterweer maakt het helaas niet mogelijk om onze chauffeurs, distributeurs en bezorgers verantwoord de weg op te sturen.’

Zondag werd al besloten niet te drukken.

Online <- is het ED wel te lezen, via krant.ed.nl Of dat ook voor niet-abonnees geldt kunnen we op het moment niet nagaan, maar het valt te proberen. Voor wie dat niet gewend is: klik op een bericht of artikel voor een goed leesbare versie.

4 Reacties op “Geen papieren krant”

 • Sante Brun:

  Ik kan de krant inderdaad gewoon doorbladeren en lezen. De software lijkt sterk op die van de Volkskrant. Maar wat een ongemeen lelijke krant is het ED zeg! Met al die verschillende lettertypes voor koppen, met name.

  • Guido:

   Sante Brun woont in Zuid-Limburg. Overigens lijkt dit wel ‘het begin van het einde van de papieren krant’. Voor het digitale tijdperk, zou geen directie het in haar hoofd gehaald hebben, de krant niet te drukken.
   Voor de twee andere DPG-dagbladen, Brabants Dagblad en BN-DeStem, geldt trouwens hetzelfde.

 • Geeft niks, als er nog maar genoeg toiletpapier is. Niet alleen corona blijkt weer eens een hindernis. Een winkel waar ik mijn Australische wijn pleeg te halen, gaf me vorige week 0 op het request. De bestelde voorraad zit als gevolg van Brexit vast in Engeland.

 • Sante Brun:

  Voor mijn favoriete boekhandel, bookdepository.com, gevestigd in onder andere het Verenigd Koninkrijk, hebben de landen van de EU een maand lang eenvoudigweg niet bestaan. Nu komen de bestellingen weer ‘gewoon’ binnen, nog altijd zonder verzendkosten en zonder invoerrechten.

Reageer