Wie is online
11 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
september 2020
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

In het huis van de gehangene…

euk incident tijdens de Bestse raadsvergadering, de eerste na de vakantie, met toepassing van de 1,5 meter in de aula van het Heerbeeck College. Helemaal kloppen doet het niet, verwijzing naar het vergeten spreekwoord in het huis van de gehangene praat men niet over de strop, maar het spijt me, ik moet er steeds aan denken.

Er is namelijk één ding waarover in Best nooit, maar dan echt nóóit mag worden gesproken: een mogelijk verlies van de gemeentelijke zelfstandigheid. Hoewel, verlies… herindeling kan ook in harmonie verlopen, zie Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel, sinds kort samen onderweg als Meierijstad. Afschuwelijke megalomane naam trouwens voor een combinatie die Groen met een hoofdletter schrijft.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

3 Reacties op “In het huis van de gehangene…”

  • Léon Kennis, raadslid, op Twitter: 250 jaar #GemeenteBest wat mij betreft níet ter #discussie.

    • Toch nog een vorm van denken op lange termijn. Als over 50 jaar de facturen van medewerkende artiesten en andere kleine zelfstandigen maar wèl worden betaald. Er worden trouwens voor mindere zaken crowdfund-acties gehouden.

  • D66-er Peet van de Loo vertrekt volgens het ED als raadslid. Als motief wordt opgegeven: ‘werk en persoonlijke omstandigheden’. De website van de plaatselijke afdeling geeft hierover geen informatie. Die wordt al geruime tijd niet bijgehouden. De site van de fractie https://best.d66.nl/personen/gemeenteraadsleden/ maakt het trouwens nog bonter. Noemt Van de Loo nog steeds wethouder, terwijl ze dat sinds de vorige raadsperiode niet meer is.

Reageer