Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2020
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Gemeente Best controleert bij horeca

 

 

 

‘We controleren zeer regelmatig in de Bestse horeca,’ schrijft de gemeente Best. ‘Heel vaak gaat het goed, maar te vaak zien we dat bezoekers er zich te gemakkelijk vanaf maken. En hoe verleidelijk het ook is om even naar een ander tafeltje te lopen of naast een kennis aan de bar te staan; doe het niet! De komende tijd blijft het niet meer bij alleen waarschuwen. Houdt u zich aan de afspraken? Dan hoeft dat voor niemand een probleem te zijn. Houdt u zich als horeca-uitbater niet aan de maatregelen, dan treden we strenger op. Bent u bezoeker? Realiseer u dat ook u het risico loopt op een boete! Deze kan oplopen tot € 390,-.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat het leuk blijft en dat de horeca open kan blijven.’

Voorpagina hhBest

 

Reageer