Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2020
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Nikkie

Nikkie uit Uden krijgt een eigen tv-show bij avrotros. Dar lees ik althans in het ED. Nikkie is als ik het goed begrijp bezig, op te klimmen vanuit YouTube, Even factchecken op de website van de zendgemachtigde. Nou, daar is Nikkie present hoor, zij het dat er van een eigen show nog geen sprake is. (De krant zegt ook niet te weten, wanneer we de eerste uitzending tegemoet kunnen zien.) Maar Nikkie is volgens avrotros een beautyblogster met  12 miljoen volgers – en dat telt natuurlijk -  een YouTube-grootheid.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

3 Reacties op “Nikkie”

 • Niet alleen corona kleurt de kaart van @brabant diep rood. Ook de schaamte, nu het nieuwe centrumrechtse GS van Brabant heeft besloten om — naast een gedeputeerde voor Cultuur — óók die voor Milieu te schrappen. #afgrijzen— Eric Alink (@ericalink073) May 7, 2020

  (Twitter)

 • Marcel Derijckere, CDA-statenlid:
  Voor alle Brabanders die zich zorgen maken over de toekomst van culturele sector: Brabant investeert de komende 4 jaar bijna 200 miljoen euro in vrije tijd (cultuur, sport) en erfgoed. Dat is het meeste van alle provincies. We blijven dus onze culturele sector flink ondersteunen.

  Leon Verdonschot, schrijver, journalist:
  Ik las het 62 pagina’s dikke bestuursakkoord van #Brabant, op zoek naar het woord ‘kunst’. Het staat er 0 keer in. Nul. Juist nu de cultuursector de afgrond in staart, maakt één provincie zich alvast op voor het finale duwtje.

  (Twitter)

Reageer