Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Het moet gezegd

afstand

Al 80 Brabanders in noordelijke ziekenhuizen. Leeuwarder Courant Lees ook even de reactie/aanvulling van de redactie op dit bericht.

3 Reacties op “Het moet gezegd”

 • Tweet van oud-kamervoorzitter Frans Weisglas: Gisteren is het op veel plekken behoorlijk fout gegaan. Dat is levensgevaarlijk .
  Alstublieft , doe het, < 1️⃣ , 5️⃣ m >
  Voor uzelf , voor ouderen, voor zorgverleners, voor iedereen

  Er zijn mensen – en niet de eersten de besten, zoals burgemeester Jorritsma van Eindhoven – die zich nogal generaliserend uitlaten over het gedrag van Nederlanders in het licht van de pandemie. Die mensen verwijzen we naar de informatie van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#Vragen%20over%20voorkomen%20besmetting Conclusie: ga als ‘gezonde mens’ gerust even een bos in met inachtneming van die regels.

  Kasteel Twickel op Twitter: ‘Welkom voor een wandeling, maar geef elkaar de ruimte.’

 • Vanmiddag met Levensmaatje, die dat broodnodig heeft, gewandeld op landgoed Heerenbeek, Anderhalve man en ’n paardenkop. Kwam oud-wethouder uit Best tegen. Op gepaste afstand met hem gepraat. Eerlijke man. Hij bekende dat hij gisteren naar Hornbach was geweest en dat hij dat beter had kunnen uitstellen.

 • Woon in appartement. Heb voorgesteld, niet (behalve met naaste) met meer dan een persoon in de lift te gaan staan; even de actie van iemand anders voorbij laten gaan. Alternatief is natuurlijk de trap, die we dan ook zoveel mogelijk gebruiken.

Reageer