Wie is online
6 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Sorry, deze optie is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik eventueel 'Reageer' onder een willekeurig bericht. Veilig en in principe niet openbaar.

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief

Het moet gezegd

afstand

Al 80 Brabanders in noordelijke ziekenhuizen. Leeuwarder Courant Lees ook even de reactie/aanvulling van de redactie op dit bericht.

3 Reacties op “Het moet gezegd”

 • Tweet van oud-kamervoorzitter Frans Weisglas: Gisteren is het op veel plekken behoorlijk fout gegaan. Dat is levensgevaarlijk .
  Alstublieft , doe het, < 1️⃣ , 5️⃣ m >
  Voor uzelf , voor ouderen, voor zorgverleners, voor iedereen

  Er zijn mensen – en niet de eersten de besten, zoals burgemeester Jorritsma van Eindhoven – die zich nogal generaliserend uitlaten over het gedrag van Nederlanders in het licht van de pandemie. Die mensen verwijzen we naar de informatie van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#Vragen%20over%20voorkomen%20besmetting Conclusie: ga als ‘gezonde mens’ gerust even een bos in met inachtneming van die regels.

  Kasteel Twickel op Twitter: ‘Welkom voor een wandeling, maar geef elkaar de ruimte.’

 • Vanmiddag met Levensmaatje, die dat broodnodig heeft, gewandeld op landgoed Heerenbeek, Anderhalve man en ’n paardenkop. Kwam oud-wethouder uit Best tegen. Op gepaste afstand met hem gepraat. Eerlijke man. Hij bekende dat hij gisteren naar Hornbach was geweest en dat hij dat beter had kunnen uitstellen.

 • Woon in appartement. Heb voorgesteld, niet (behalve met naaste) met meer dan een persoon in de lift te gaan staan; even de actie van iemand anders voorbij laten gaan. Alternatief is natuurlijk de trap, die we dan ook zoveel mogelijk gebruiken.

Reageer