Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2019
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toen Nederland nog knus was

e oude vergaderzaal van de Tweede Kamer krijgt weer zijn historische vorm. Op Een Vandaag zag ik gisteren de totale verwording: een kleurrijke vloer van tapijttegels, die aan de oubolligheid van Heugafelt doen denken; rare variaties op het thema kroonluchter, voortbrengsel van designgekte. Kortom weg ermee. Dit had nooit mogen gebeuren.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

Een reactie op “Toen Nederland nog knus was”

  • Mijn mooiste journalistieke uren heb ik doorgebracht op de perstribune van de oude TK. En je kon rustig even naar beneden drentelen om achter de groenfluwelen gordijnen een aldaar dralend bewindslied of communistisch Kamerlid te vragen zich nader te verklaren.
    Heel wat anders dan die filmzaal van een nepdemocratisch Balkanstaatje waar we het tegenwoordig mee moeten doen. Het lijkt de Knesset wel. O sorry.

Reageer