Wie is online
13 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2019
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Best bouwt: gezondheids- en zorgcentrum

veldweg1

Op een voormalig weiland, omsloten door Veldweg, Oirschotseweg en Ringweg bouwt Best een gezondheidscentrum en accommodatie voor mensen met een ‘zorgindicatie’.


Van PFAS heeft Best voorlopig geen last, zo bleek onlangs ook al uit mededelingen van wethouder Marc van Schuppen (o.m. ruimtelijke ontwikkeling) aan de gemeenteraad. Dus is nabij de rotonde in de Oirschotseweg in een voormalig weiland het grondwerk begonnen voor een gezondheidscentrum en accommodatie voor mensen met een ‘zorgindicatie’.

 

 

 

veldwegIn de westelijke bouwmassa wordt een lokaal gezondheidscentrum gerealiseerd, met daarin diverse zorgfaciliteiten zoals een huisartsenpraktijk, fysiotherapie, apotheek en verloskunde, aldus de toelichting op het bestemmingsplan Veldweg, dat in juni door de raad is vastgesteld.

‘In de oostelijke bouwmassa zijn maatschappelijke voorzieningen voor verblijf beoogd met een ruimte waarin zorg verleend wordt aan de bewoners van de
voorzieningen voor verblijf. In dit gebouw wordt door zorginstelling ‘September Holding B.V.’ zorg verleend aan bewoners met een zorgindicatie van het Centrum
indicatiestelling zorg (CIZ).’

De voorzieningen zijn met name nodig in verband met de realisering van de wijken en wijkjes Dijkstraten (foto hieronder), Steegsche Velden en Aarlesche Erven.

dijkstraten

 

Voorpagina hhBest

Reageer