Wie is online
12 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2019
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Luisteren met een half oor

en half uurtje ben ik nu thuis en ik ben nog niet bekomen van mijn verbijstering. Sterker nog, mijn verbijstering neemt nog steeds toe.

Met de firma Schoonenberg maakte ik vorige week een afspraak omdat ik naar mijn mening toe was aan een verbetering van mijn gehoortoestellen. Die dingen worden, zo maak ik al maanden op uit de tv-reclame, gratis uitgedeeld of het snoepjes zijn en ik hoor echt heel slecht.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Luisteren met een half oor”

  • Een stadsredacteur van het Eindhovens Dagblad schreef eens: ‘Raadslid X luisterde met een half oor’. De man hád een half oor. In Friesland was in de jaren vijftig een burgemeester, die ook een half oor had. Kennelijk als verzetsstrijder opgelopen. In gedachten noemde ik hem Malchus, naar de Romeinse soldaat die bij de arrestatie van Jezus door een leerling (Petrus?) een oor werd afgeslagen. Volgens het bijbelverhaal raapte Jezus dat oor op en zette het weer op z’n plaats met de woorden ‘wie het zwaard hanteert zal door het zwaard omkomen’.

Reageer