Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2019
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Energietransitie werpt z’n schaduw vooruit

e energietransitie werpt z’n schaduw vooruit. Niet in het minst bij het Midden- en Kleinbedrijf. Vrijdag wordt het pompstation, inclusief recent vernieuwde wasstraat en mini-super van de familie Van Kemenade in het centrum van Best van zijn Shell-elementen ontdaan. Eigenaar Peter (53) verhuurt het pand aan de Franse oliemaatschappij Total.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

3 Reacties op “Energietransitie werpt z’n schaduw vooruit”

  • Sante Brun:

    Hee Guido, zeg jij ook al ‘pompstation’ tegen een ’tankstation’, of ‘brandstofpomp’ Een pompstation is volgens mij iets anders, zoals bijvoorbeeld een opjaagstation voor gas die je hier en daar in het land ziet.

  • Ja, een station met pompen 😉 Ook de waterleidingbedrijven hebben pompstations, realiseer ik me nu.

  • Bij Total geen gratis munt meer voor je banden, bij een tankbeurt. Betalen: € 0,50. Brandstofprijzen zeker niet concurrerend. De prijzen van de wasstraat nog niet vergeleken. Geen voorkeur meer.

Reageer