Wie is online
16 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2018
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Zeven-en-twintig km asfalt voor jou alleen

asfalt

Ja, ik was en ben tegen de Buitenring Parkstad. Maar wat is het een mooie rustige en snelle weg geworden, die N300! Ruim 27 kilometer schitterend asfalt, geheel en al voor jezelf alleen. En dat voor een half miljard euro, hoewel ik desgevraagd misschien toch een iets meer genuanceerde bestemming voor die berg poen zou hebben weten te bedenken.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Zeven-en-twintig km asfalt voor jou alleen”

  • Sante Brun:

    Het is grappig om te zien dat veel mensen maar moeilijk loskomen van de sluipwegen die ze gebruikten toen die hele Buitenring er nog niet was. Maar je hebt gelijk: ooit ontdekken ze dat ze sneller verder kunnen. Ik heb in bovenstaand stukje bijvoorbeeld niet gemeld dat ik nu van een woonboulevard aan de oostkant van Aken in augustus al een keer in dertien minuten thuis was. Voorheen 26 minuten. Maar files zie ik hoogstens ontstaan in de ochtend- en avondspits.

    (Guido: Ik had Sante op zijn blog, dus niet hier, ‘gerustgesteld’ en ‘binnen twee weken’ files voorspeld.)

Reageer