Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
oktober 2018
Z M D W D V Z
« sep   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Looppaden naar school

looppaden-naar-schoolIn het kader van de reconstructie van de Secretaris L. Jansenstraat en omgeving in Best zijn looppaden met kleurrijke tegels naar basisschool De Kiezel aangelegd. De tegels zijn door kinderen uit de groepen 5 en 6 zelf ontworpen. Femke en Pip mochten ze samen met wethouder Rik Dijkhoff onthullen. De gemeente Best vindt lopen de veiligste manier om naar school te gaan. Rechts: schooldirecteur Marjolein van Lieshout. Foto gemeente Best.

Enkele jaren geleden toonden wij het alternatiefVoorpagina hhBest

Een reactie op “Looppaden naar school”

  • Het is al net als bij het beschilderen van prullenbakken, waartoe schoolkinderen in Best enkele jaren geleden zijn aangezet. Leuk, het aandeel van het onderwijs in de opvoeding. ‘Gooi niet alles zomaar op straat.’ Maar uiteindelijk moet het toch van de ouders komen. Zij ook bepalen hoe hun kinderen naar school gaan, waarbij hun eigen omstandigheden een sterke rol kunnen spelen. Toen ik een file van naar-school-brengers liet zien, kreeg ik verschillende reacties, waaronder: ‘Die ouders staan in de rij naar hun werk.’ Iemand anders merkte op: ‘De ouders moeten ze wel met de auto brengen, want het is bij de scholen hartstikke druk met auto’s.’ Een vicieuze cirkel, blijkbaar.

Reageer