Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
mei 2018
Z M D W D V Z
« apr   jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

CDA Best zou wethouder van buiten halen

Volgens het ED zou het CDA zijn wethouder ‘van buiten’ halen. Merkwaardig, want Paul Gondrie (oud-wethouder) is van meet af aan kandidaat.

Update 04.05.18: Wij ontvingen vanuit de gemeente Reusel-De Mierden een copie van een anoniem pamflet, dat daar huis-aan-huis is verspreid. Gaston Slagers, fractievoorzitter van het CDA in de Bestse gemeenteraad, reageert desgevraagd met: ‘Geen commentaar.’
Voorpagina hhBest

4 Reacties op “CDA Best zou wethouder van buiten halen”

  • Dat mevrouw Van der Rijt nu wethouder wordt in Best, lijkt me hoogst onwaarschijnlijk.

  • Stel even… stel even dat ze zo werkt… (en ik wil er heel voorzichtig mee zijn om het te stellen, want ik weet niets meer dan wat hier staat…) Denk je dan dat onze gemeenteraad EN onze mondige burgers daar geen raad mee weten?
    Ik ben er dus niet zo bang voor. Daarbij, over vier jaar weer verkiezingen…
    Overigens… ik schreeuw ook wel eens. Meestal omdat ik dan te lui ben om even dichterbij te komen… 🙂

  • Dat het CDA geen commentaar wenst te geven op deze hoogst verwarrende gang van zaken rond de coalitievorming, vind ik anno 2018 beneden peil. Het strookt ook niet met de belofte, ook van deze partij, het proces zoveel mogelijk in de openbaarheid te laten verlopen. De burger mag eens in de vier jaar z’n zegje doen en daarna…’bekijk het maar’. Leuk perspectief voor de pas begonnen raadsperiode.

  • Het blijkt noodzakelijk dat de gemeenteraad vanavond overgaat tot verlenging van de ontheffing van de verplichting tot inwonerschap van demissionair wethouder Annechien Wijnands (PvdA). Ik wist niet dat die verplichting bestond, maar dat zal dan wel.

Reageer