Wie is online
264 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2018
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Gehannes met navigator

e navigator in de auto, meestal aangeduid met TomTom, maar dat is even arbitrair als een flesje aroma Maggi noemen, leidt nogal eens tot gehannes. Zelf ongetwijfeld wel eens meegemaakt; in het ergste geval dwars door een schrikhek een kanaal in gereden.

 

academiesingel

Deze week zag ik in Breda een markant geval. Een vrachtauto reed over de Academiesingel en sloeg bij de verkeerslichten op de kruising met de Willemstraat (aan het eind waarvan het station Breda Centraal ligt) rechtsaf en reed via de Willemsbrug over de singel op het bekende cilindervormige Nassaumonument toe en stopte. Ja, daar ligt een breed geasfalteerd fiets- annex voetpad, dat door de voormalige kasteeltuin Valkenberg naar hartje stad voert. Onzeker draaide de vrachtauto rond het monument en sloeg over de brug rechtsaf richting Delpratsingel. Vandaar is er een royale verbinding met de Boschstraat en Vlaszak, zeg maar de rand van het oude centrum: de John F. Kennedylaan. Lopend door ‘t Valleke zag ik daar de vrachtauto zijn weg vervolgen. Opgelost, na ‘n hoop gedoe. (Beeld: Google Maps)

Voorpagina hhBest

Reageer