Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2017
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Een slappe vlag

Peter Stiekema


aar hing hij dan. De Nederlandse vlag. In de Tweede Kamer. Tijdens het Vragenuurtje op dinsdag, schijnvertoning van democratisch Nederland. De driekleur is opgehangen na een initiatief van SGP en PVV. Bien étonné de se trouver ensemble. Om een duidelijk streep te zetten onder de Nederlandse eenheid. Welke eenheid vraagt u? Ik zou het niet weten.

 

 

 

De vlag hing er maar wat slapjes bij, met de punt naar beneden. Ongeveer zoals het huidige kabinet door de bevolking wordt gewaardeerd. Bijna halfstok eigenlijk. Had er dan een föhn onder gezet, zodat hij netjes wapperde. Die had de Kamervoorzitter toch wel even mee kunnen nemen. Maar niks hoor, daar hing die, even slap als het gemiddelde niveau van een gemiddeld Kamerlid, dat vergeten is zijn Viagra op tijd te slikken.

Het wachten nu is op de volgende stap. Die zou eigenlijk ook verplicht moeten worden. Voor de opening van het wekelijkse Vragenuurtje het Wilhelmus zingen. Met Buma als dirigent. En daarna de christelijke groet. Onder leiding  van CU en SGP. Benieuwd of de DENKers ook mee zouden doen. Nou vooruit. Zij mogen ‘Heil Erdogan’ zeggen. In plaats van.

Voorpagina hhBest

Een reactie op “Een slappe vlag”

Reageer