Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
oktober 2017
Z M D W D V Z
« sep   nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ivo en de blote dames

Peter Stiekema


nlangs werd ik onverhoeds geconfronteerd met een nieuw promotiefilmpje van de VVD in het kader van de zendtijd voor politieke partijen. Ivo Opstelten bracht een nieuw (vrouwelijk) VVD-lid in. Ik moet zeggen, ik ben nu nog enigszins confuus van de klap.

Kennelijk stijgt het aantal leden van de VVD snel, al moet je dit soort reclameboodschappen met een fors aantal korreltjes zout nemen. Dus hadden  de liberalen de totaal mislukte, tamelijk leugenachtige, minister van Justitie, die de eindstreep van Rutte II terecht niet haalde, van stal of uit het bejaardenhuis gehaald. Als erelid van de VVD, uitgedost met een oranje sjaal ging hij per VVD-autootje op bezoek bij een fris, vrouwelijk lid van de VVD. In gezelschap van een aantal tamelijk blote, vrolijk dansende donkere dames – vroeger zou je negerinnen zeggen – huldigde hij het nieuwe lid in. 

Zouden er nog feministes – tegenwoordig heet dat geloof ik femensistes – lid zijn van de VVD? Ik denk het niet. Anders zouden dit soort tamelijk walgelijke filmpjes de eindstreep toch niet halen, mag ik hopen. Het getuigt er in ieder geval van dat nogal wat liberalen niet over een goede smaak beschikken.  En ook dat verbaast me eigenlijk niet. In ieder geval lijkt me de kameel nog de intelligentste deelnemer aan de optocht. (Zie filmpje op YouTube).

Voorpagina hhBest

2 Reacties op “Ivo en de blote dames”

  • Als je het filmpje bekijkt, let dan goed op: Opstelten is nergens duidelijk samen met die blote dames in beeld. Tenenkrommend vind ik ook de cliché’s die hij gebruikt.

  • peter stiekema:

    Ik denk dat de in bovenstaande column beschreven kameel buitengewoon geschikt is als minister in het nieuwe kabinet.

Reageer