Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2017
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Dubbele regenboog

 

ij leek mij wel een lieve man

Ze hadden hem heel hoog

Vooral de NOS, die zag het teken van

Zijn dood zelfs in ’n dubbele regenboog

eberhart

Voorpagina hhBest

2 Reacties op “Dubbele regenboog”

  • peter stiekema:

    Het leek me een aardige, eerlijke man, een tikje naïef misschien. Kom daar nog maar eens om in de hedendaagse politiek. Maar de gigantische media-aandacht voor zijn overlijden, met name in de nieuws- en achtergronduitzendingen van vrijdagavond, vond ik schromelijk overdreven.
    En telkens zag je weer diezelfde Farizeër koppen, met een penetrante hoofdrol voor Lodewijk Asscher. Die zal zijn sollicitatiebrief al wel hebben geschreven, denk ik.

    • Je proeft terecht mijn eveneens kritische reactie. We hebben het hier gisteravond nog even over gehad en waren het er over eens, dat de reacties op Van der Laan’s ziekte en dood – de aubade voor de ambtswoning, het elkaar napraten in straatinterviews, de kaarsjes en de bloemen, de burgemeesters in het hele land die niet achter wilden blijven, een premier die natuurlijk een duit in het zakje moest doen, de constante bewieroking als was het een heilige (dubbele regenboog!), de als geïndoctrineerd pratende kinderen – buiten elke realiteit staan en… een typisch verschijnsel van deze tijd. We vonden Job Cohen – weliswaar mislukt als politicus – een minstens zo goede bestuurder. Wie bewijst, met alle respect, Everhards uniciteit? En wie is de volgende?

Reageer