Wie is online
29 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2017
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

To zuip or not to zuip

meestal gaan de ‘specials’ van het Volkskrant Magazine over mode. Daar is niets mis mee: het is een advertentiefuik en wie zal de Volkskrant verwijten dat ze met een onschuldig onderwerp wat extra omzet binnensleept, onder het motto: het moet allemaal toch érgens van betaald worden.

Afgelopen zaterdag was er weer een special, maar deze was een beetje per ongeluk, heb ik het idee, en laat bovendien de attente lezer een beetje zitten met een raadsel. To zuip or not to zuip, zoiets.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “To zuip or not to zuip”

  • peter stiekema:

    Ik was ooit lid van een fietsgroepje. Iedere zondagmorgen maakten we een flinke tocht. Ergens halverwege hielden we halt bij een terras en dronken we wat, koffie, een bruin biertje en aten daar een stukje vlaai bij. Maar langzamerhand veranderde het stramien. Het bezoek aan een caféterras werd steeds meer een doel op zich en het drinken van koffie werd vervangen door grote hoeveelheden bier, waarbij werd gekaart en de fiets steeds meer op de achtergrond verdween. En in plaats van een afgetrainde sportman kreeg moeder de vrouw (zo heette dat toen nog) na de middag een stommelende dronkenman thuis, die op de bank meteen in slaap viel en het op een, ik mag wel zeggen, weergaloos snurken zette.
    Uit die tijd dateert het gezegde: de kortste weg naar het café is vaak de mooiste.

Reageer