Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2017
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Dit duurt allemaal veel te lang

et is nu al een maand geleden dat een openbaar debat in de gemeenteraad over de relatie van de gemeente Best met haar burgemeester, Anton van Aert, ‘voor onbepaalde tijd’ werd uitgesteld. De heer Van Aert is, zo bleek later dan gewenst, met ziekteverlof. De hoop die cultuurwethouder John Verheijen, optredend als locoburgemeester bij de officiële opening van Cultuurspoor/Cultuurbank uitsprak, dat Van Aert spoedig op zijn post zou terugkeren, bleek twee dagen later al ijdel. De burgemeester is ‘aangedaan’ door de commotie die is ontstaan doordat hij, tegen de uitdrukkelijke wens van de raad plus de desbetreffende bepaling in de gemeentewet in, tijdens zijn volledige eerste ambtstermijn niet als ingezetene van Best is ingeschreven en blijft ‘voor onbepaalde tijd’ thuis zitten. Hij mijdt elk contact .

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

3 Reacties op “Dit duurt allemaal veel te lang”

  • Groeiend Best, 19/9En soms krijgt de boodschapper – die een legitieme bewaker is van de democratie – weer eens de schuld, wordt de integriteitsvraag zodoende op de verkeerde plaats gelegd en het o zo trendy begrip privacy aangegrepen, terwijl het om een openbaar ambt en het algemeen belang gaat.

  • Voor 23 oktober is er een besloten raadsvergadering aangekondigd. Over de agenda is niets bekend gemaakt. Ook staat niet zoals gebruikelijk aangegeven, wie de voorzitter is. Volgens het ED, enkele weken geleden, verschijnt de burgemeester weer af en toe op het gemeentehuis.

  • Leo Bisschops:

    Ik schaam me dood, al die besloten vergaderingen.
    En dat voor een publiek orgaan!
    En ook ik , raadslid, weet niet wat er op de agenda staat!

Reageer