Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2017
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vuelta

e Vuelta is best om aan te zien. Sinds ook de Giro uitgebreid op tv is te volgen, hebben we de smaak te pakken gekregen van de landelijke rondes voor en na de Tour. En de landschappen zijn altijd mooi meegenomen. De Tour is overwegend groen, de Vuelta okergeel – dat woeste karakteristiek Spaanse landschap. Straks verschijnt Don Quichot van achter een heuvelrug.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Vuelta”

  • peter stiekema:

    De Vuelta is inderdaad best te hachelen. De presentatrice bij Eurosport heet José Been. Vind haar manier van commentaar geven niet sterk. Zit er vaak naast en snapt het spel niet helemaal. Wel goed dat oude profs als sidekick functioneren. Jammer van de reclame. Ook zendt Eurosport niet alle etappes uit. Gisteren, zaterdag, werd de voorkeur gegeven aan trainingen voor motorsport en vandaag krijgen de wedstrijden op die motoren de voorkeur. Je moet dan naar Eurosport 2 en dat is, als ik het goed begrijp, een betaalzender.
    Ik mag zeggen dat ik best blij ben met het commentaar op de VRT. En eigenlijk hoort de NOS de derde grootste etappewedstrijd ter wereld uiteraard gewoon uit te zenden.

Reageer