Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2017
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Liefdesrelatie

De reden van het vertrek van Van Drunen (PvdA) is een liefdesrelatie met zijn collega-wethouder Peet van de Loo (D66).

 

 

Bert van Drunen  had de portefeuille Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Jeugd- en Jongeren, Onderwijs, Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk,
Welzijn, Volksgezondheid en Zorg, Armoedebeleid.

Peet van de Loo (locoburgemeester) behartigt Economie en arbeidsmarkt, Sociale werkvoorziening, Participatie, werk en inkomen, Bewonersparticipatie/Integrale wijkontwikkeling, Duurzaamheid- en Milieubeleid, Kunst, Mobiliteit, Dienstverlening (inclusief Informatievoorziening en Automatisering) en Vermindering regeldruk.

(Foto’s gemeente Best) Voorpagina hhBest

4 Reacties op “Liefdesrelatie”

  • Strop voor Best. Wachtgeld, en wie wordt wethouder voor één jaar? Verkiezingen, als nauwelijks op dreef. Zit ook zomervakantie tussen. 🙁 PvdA inmiddels zwakke partij.

  • Rob:

    Guido, waaruit leidt je af dat er sprake is van wachtgeld? En waaruit leidt je (afgezien van de Tweede Kamerverkiezingen) dat de PvdA hierdoor een zwakke partij wordt/is.

  • Volgens mij heeft een afgetreden wethouder zonder meer recht op wachtgeld. Als dat niet zo is, verneem ik dat graag. Tja en de PvdA…de ervaring leert dat de landelijke verhoudingen (mbt de kiezersgunst) nogal eens tot op zekere hoogte doorwerken in de lagere bestuursregionen. Laat ik zeggen: zo’n partij heeft er zelfs een jaar later nog steeds last van.

  • ‘Valide privé-omstandigheden’ zijn volgens burgemeester Van Aert in een verklaring tegenover de media, de reden dat de relatie van de twee wethouders langer heeft geduurd dan wenselijk. De gemeenteraad (het seniorenconvent = fractievoorzitters) aanvaardt dat. Wel wat mistig vind ik. Verder is ‘nog niet bekend’ of Van Drunen gebruik maakt van de wachtgeldregeling. Waarom niet? Hij heeft een pensioen opgebouwd bij defensie. Dat is de reden dat hij opstapte en niet Van de Loo, wier economische omstandigheden minder gunstig zijn. Wie z’n gat verbrandt moet op de blaren zitten.

Reageer