Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2016
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Verbouwing bij CultuurSpoor Best in volle gang

Op dit moment wordt naast de bibliotheek hard gewerkt aan de verbouwing van het oude Rabobankgebouw, straks samen met die bieb het gebouw van CultuurSpoor Best. Er worden muren gesloopt en nieuwe opgebouwd, toiletblokken ingericht, dakkapellen geplaatst enzovoort. Alles er op gericht om te komen tot één gebouw, waarin ruimtes voor cursussen, workshops en muziek&dans beschikbaar zijn.

 

 

 

 

In het gebouw van de bibliotheek zullen ook werkzaamheden plaats gaan vinden. Zo zal er een doorgang moeten komen tussen de bibliotheek en het naastgelegen gebouw, zal er intern met meubilair gesjouwd gaan worden en komt er een stofwand in de overgang naar het Rabogebouw. Dat alles gebeurt in fasen en met zo min mogelijk overlast voor de bibliotheekbezoekers.

Vanaf zaterdag 1 oktober veranderen de openingstijden. De bibliotheek is voortaan van maandag t/m vrijdag iedere dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag zijn de openingsuren 10.00 tot 15.00 uur. Hiermee maakt CultuurSpoor al een stap richting de nieuwe situatie, waarin de bibliotheek voortaan ook iedere dag vanaf 10.00 geopend zal zijn. In de overgangsfase is men alleen overdag open; nadien zal dat verruimd kunnen worden met de avonden.

Vanaf oktober wordt er in de bibliotheek voortaan onderscheid gemaakt tussen selfservice- en fullservice-uren.

Van maandag tot en met vrijdag zal er van 10.00 uur tot 14.00 uur met selfservice gewerkt worden. Tijdens deze uren kan men zelf  materialen lenen en inleveren met de zelfbedieningsapparatuur.

De full-service –uren, dagelijks van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag, zijn alle diensten van de bibliotheek beschikbaar en is een medewerker aanwezig om vragen te beantwoorden, te helpen met het inleveren, verlengen, reserveren of aanvragen van alle media. Men kan dan ook terecht voor VVV-bonnen, het opgeven voor cursussen en eventuele kaartverkoop.

De telefonische en digitale bereikbaarheid van CultuurSpoor Best verandert niet: wij blijven telefonisch en digitaal de hele dag bereikbaar voor informatie over de bibliotheek, cursussen, workshops en muziek&dans. Tel. 0499-372609 en info@cultuurspoorbest.nl / educatie@cultuurspoorbest.nl

Reageer