Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2016
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Op weg naar het vergeetboek

at was nog eens een gedenkwaardige aflevering van De Wereld Draait Door – die van gisteravond bedoel ik, die erop gericht leek te laten zien waar de grenzen van het vakkundig vermogen van Mathijs van Nieuwkerk, van zijn hele redactie en van Ali B. liggen. De opperste artistieke leiding van de VARA moet genoemde personen maar eens op het matje roepen: zo ga je niet om met een duur format dat tevens het boegbeeld van die publieke omroep is.

Meer op SanteLOGie

2 Reacties op “Op weg naar het vergeetboek”

  • Ja hoor, gisteren werd pijnlijk duidelijk dat ook Mathijs van Nieuwkerk een overbetaalde autocuelezer is. En dat een redactie van een man of dertig, die achter DWDD staat, niet eens in staat is om een filmpje van Purple Rain (weerzinwekkend nummer overigens) te voorschijn te toveren. Waarom niet gewoon 1999 opgespoord? Aiaiai, wat een amateurisme. Maar ik haakte al snel af, toen bleek dat ook Mart Smeets in de uitzending zat. Tegen die man ben ik ingeënt, maar zelfs dat is niet afdoende.

  • Heb terecht weer eens niet gekeken, zie ik.

Reageer