Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2016
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Een driehoekje winter

groningen_sneeuw
Groningen in de sneeuw, met op de achtergrond de toren van de Aakerk. Foto Stad Magazine Groningen op Twitter.


ederland heeft nu een driehoekje winter.  Sneeuw is trend nummer 1 op Twitter. Een exponent daarvan is een foto van Stad Magazine Groningen dat zijn gebruikers oproept ‘hun mooiste sneeuwfoto’ op te sturen, een actie waaraan dagbladen zich tegenwoordig ook nogal eens overgeven. Het Radio 1 Journaal leverde vanmorgen een reportage over zout strooien. Héél bijzonder, om het maar weer eens modisch te zeggen.

Meer op Manieren

4 Reacties op “Een driehoekje winter”

  • Over Radio 1 gesproken: ik heb vanmorgen maar tien minuten geluisterd en besloten dat het er daar veel te vrolijk aan toegaat sinds de opleuking van 2016 om er langer dan die tijdsspanne naar te luisteren.

    • De nieuwe presentator, Jurgen vd Berg (afwachten, om het achter de schermen verdwijnen van de nogal autoritaire Marcel Oosten met zijn stentorstem ben ik in elk geval niet rouwig) had het over ‘muziekhaters’ toen hij aankondigde dat er op Radio 1 (nieuws- en sportzender) ‘niet meer en niet minder muziek’ zou zijn. Ik ben helemaal geen muziekhater, maar ik vind gewoon – sinds 1 januari 2015 reeds – dat die muziek daar helemaal geen rol moet spelen. In de NieuwsBV van de VARA (lunchtijd) zitten zelfs presentatoren die niet verdoezelen dat ze eigenlijk liever dj zouden zijn.

    • Het wordt steeds vrolijker. Correspondent Joeri Boom: ‘Dat was een lucky shot van de Taliban, excusez le mot.’

  • peter stiekema:

    In Friesland zijn de rayonhoofden al bijeengekomen. Ieder Fries huishouden wordt verzocht om zoveel mogelijk ijsblokjes in te vriezen, dit om ongeveer 200 kilometer wak te dichten. Donaties uit de rest van Nederland zijn welkom. Unox heeft de worstenproductie inmiddels verdrievoudigd. Erben Wennemars siddert al van de zenuwen.

Reageer