Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2015
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Bankschandaal in Boxtel

bankschandaal_boxtel
Waar iets te doen valt, vind je vaak groepjes ouderen. Leugenbankje, scootmobiel, rollator en nu en dan een fiets. kleine samenscholingen van senioren die in luttele ogenblikken alle wereldproblemen weten op te lossen: de hangouderen. Zo ook tot voor kort bij de Zwaanse Brug over de Dommel in Boxtel (foto). Maar nu is er dan een heus bankschandaal, want de gemeente heeft de bank uit die prachtomgeving weggerukt. In het Brabants Dagblad staat dat de bank kapot was en dat het allerminst zeker is dat er een nieuwe voor terug komt. De Boxtelse hangouderen pikken ’t niet. ze hebben er op klapstoeltjes met een spandoek gedemonstreerd. ze willen hun benkske terug. Foto © Jan van de Ven

Een reactie op “Bankschandaal in Boxtel”

  • Guido:

    In het Friese IJlst doet zich ’n soortgelijk geval voor. De gebruikers van de leugenbank doen ‘lilk’ {zijn kwaad) omdat ze moeten verhuizen in verband met een nieuwe aanlegsteiger in een stadsgracht, meldt Omrop Fryslân.

Reageer