Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2015
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Is chatten ouwerwets?

Sinds vandaag heeft deze site de mogelijkheid om met de webmaster te chatten. Rechtstreeks inhaken op de actualiteit, kritiek uiten en ga zo maar door. De box zit rechtsonder; als we offline zijn, kun je ons een berichtje sturen. Een experiment, maar sommigen vinden het – zo blijkt uit een eerste reactie op de Twitter-aankondiging – maar ouwerwets: ‘Kom op mensen! Dit doet toch geen hond meer tegenwoordig.’ Deze criticus doet het dus wel en verder is het natuurlijk gewoon afwachten, ook wat betreft de technische werking van deze plugin. Afhaken van de desbetreffende server kan altijd nog.

3 Reacties op “Is chatten ouwerwets?”

  • Sante:

    Trek je d’r niks van aan, joh. Desnoods gaan we gewoon terug naar het BBS (of hoe hiette dat ok wèr). Hier in huis word ik bijna verplicht om een apart popupmapje met ‘bladwijzers’ te maken. Maar ik vind de gezellige chaos op mijn desktop vol linkjes en met in het midden een portret van het meest recente kleinkind, veel handiger. ‘Pap, dat is heel ouderwets.”Goed jongen. Laat maar gewoon staan.’Etc

    • Ja, ik heb zo ook m’n gedachten bij de laptops die mij soms ter opschoning en/of softwarematige reparatie worden aangeboden. Feit is wel dat bv een grote foto als achtergrond gebruiken, de snelheid van je computer kan beperken. Bovendien kost het werkgeheugen. ’t Is maar wat je nodig en leuk vind en een ander moet zich daar absoluut niet mee bemoeien.

  • We hebben dit chatprogramma verwijderd. Het voldoet niet aan onze eisen. Jammer.

Reageer