Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2015
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Verkeersslachtoffers der aarde, verenigt u

opoekadettOoit was ik ook een echte automobilist. Zo riskeerde ik ontslag op staande voet toen de leiding van het bedrijf waar ik werkte de toen modieuze VW Golf als leasewagen verving door een Opel Kadett. Ook nog een géle. Het was destijds volstrekt onmogelijk dat ik ooit gesignaleerd zou worden in een Opel Kadett, was toen mijn standpunt en de discussie daarover met de directie ging ver.

Meer op SanteLOGie

3 Reacties op “Verkeersslachtoffers der aarde, verenigt u”

 • Opel Kadett. Ooit zong Paul van Vliet: ‘Die rijden we toch gemiddeld. Of niet?!’ Voor mij was het altijd ‘Opoe Kadett’.

 • peter stiekema:

  Ik kan niet zeggen dat ik popel
  om te rijden in een Opel
  en ik ben ook weer niet zo maf
  dat ik ooit ging rijden in een Daf.

  Misschien dat Marc de K hier een gepast wijsje bij kan componeren….???

  • Ja op dat ‘Dafje’ viel ook wat te zeggen. Dametjes die rondreden met ‘het pienterste pookje’. De Daffodil was uitgerust met zodanig gevormde hoofdsteunen dat, als je achter dat autootje reed, het leek of er twee nonnetjes in zaten.

Reageer