Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Eindhovense Ruit geen verkiezingsonderwerp

Anders  dan sommigen suggereren, speelde het omstreden plan voor de voltooiing van de wegenruit rond Eindhoven geen of nauwelijks een rol bij de statenverkiezingen van afgelopen woensdag. In de eerste plaats werd het stemgedrag hoofdzakelijk bepaald door de landelijke politiek. Vandaar dat de uitslagen in Brabant nagenoeg overeenkomen met het landelijke beeld. En de Ruit is natuurlijk geen landelijk onderwerp.

Meer op Manieren

Een reactie op “Eindhovense Ruit geen verkiezingsonderwerp”

  • peter stiekema:

    Ik volg Brabant niet echt, maar heb wel een paar landelijke tv-uitzendingen gezien over DE RUIT (nog steeds niet ingegooid?) en kreeg daarvan de indruk dat een en ander in Zuid-Oost-Brabant bepaald wel leefde. Ook zag ik een onbeschrijfelijk arrogante CDA-gedeputeerde, die echt lak had aan iedere tegenstand. In Groningen kreeg de PvdA op zijn lazer voor het aardgasstandpunt en ik hoopte dat iets dergelijks ook in Brabant zou gebeuren. Ik ben teleurgesteld (daar ben ik al jaaaaaren aan gewend) maar hoopte dat in Brabant toch het verstand zou zegevieren. Jammer, maar helaas.

Reageer