Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Onzakelijkheid rond De Mol neemt alleen maar toe

mol_klein

De onzakelijkheid van de gemeente Best rond de problematiek van het beeld De Mol neemt alleen maar toe, wat wel eens tot gevolg zou kunnen hebben dat dit dossier ons nog heel lang hoofdpijn gaat bezorgen.

Meer op Manieren

4 Reacties op “Onzakelijkheid rond De Mol neemt alleen maar toe”

  • Vic Kerkhoff:

    En vergeet t Tejaterke niet! Dat wordt lekker vertimmerd, betonvloer is gestort volgens Groeiend Best vandaag. Leerlingen uit Boxtel hebben het project van hun leven. Veel vrijwilligers van de gebruikers doen hartstochtelijk mee. En de raad stelt een garantiestelling aan de Rabobank drie weken uit. De raad ontpopt zich daarmee voor de zoveelste keer als een groot Tejaterke!

  • Dit is net zoiets als 60000 euro in het kanaal gooien, deze mol is een verhaal zonder end. Eerst een homomonument weigeren als gemeente, omdat men bang was voor homo overlast, en nu dit bodemloos scheurvolle geval.

    • Leo Bisschops:

      Nee Gerard, dat blijft toch een hardnekkig misverstand. Dat monument is niet geweigerd omdat Best (ik, destijds als wethouder) bang was voor overlast. Beetje reuring in het Centrum is echt wel leuk. Maar het is geweigerd omdat het foeilelijk was. Een soort obelisk met twee ringen en daar een adelaar bovenop. Hoe verzin je het!

  • Bedankt Leo voor je reactie, maar als het om een keuze voor een kunstwerk gaat, had men ook voor een ander beeld kunnen kiezen toch? In Nederland zijn volgens mij genoeg Kunstenaars die Beeldend heel wat in hun Mars hebben. Het is een keuze?

Reageer