Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2015
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Slijtage

4 Reacties op “Slijtage”

  • Het Eindhovens Dagblad heeft vandaag nog, twee dagen na het Parijse drama een rouwende voorpagina, waarop alleen een verklarende tekst van de redactie, die veel weg heeft van een preambule, zoals uitgevers die vroeger wel plaatsten bij de eerste verschijning van een krant, al moet ik toegeven dat die veel minder zeggend waren. Dagbladen die zich nu nog officieel identificeren met Charlie, daarvoor hun eerste pagina volledig inruimen en de zenuwslopende jacht op de daders ‘naar binnen schuiven’, zijn verkeerd bezig.

  • peter stiekema:

    Ach, iedere abonnee krijgt de redactie die hij verdient. En iedere redactie, uiteraard, de hoofdredacteur.

    • Toch moet ik er even op wijzen dat brievenschrijvers de redactie van het ED er herhaaldelijk op hebben gewezen dat ze voorzichtig moet zijn met trivialiteiten en meninkjes op pagina 1 terwijl er van alles aan de hand is dat geprononceerde aandacht verdient. Hoeveel lezers vertegenwoordigt één brievenschrijver ook weer?

  • Sante Brun:

    Ik weet er intussen nog wel een paar: Wie is Charlie ook al weer? Waar is Charlie nou, verdomme, Doe je het nog wel eens met Charlie, heeft Charlie al gegeten, wie laat Charlie eigenlijk uit? Waar zijn Charlie’s Angels? Verzin er zelf ook een paar en maak er een tekening bij.

Reageer