Wie is online
6 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Sorry, deze optie is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik eventueel 'Reageer' onder een willekeurig bericht. Veilig en in principe niet openbaar.

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
september 2014
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Een Loeiboek op je tablet

loeiboek_op_tablet 
Fotograaf Jan van de Ven (die ook regelmatig op hhBest publiceert) heeft onlangs zijn Loeiboek gelanceerd: een digitale uitgave van een boekje met 26 koeienfoto’s, die hij in de loop van tientallen jaren heeft geschoten. Aanvankelijk kon dat boek alleen maar op Apple-apparaten worden bekeken, maar nu heeft hij ook een versie voor Windows en Android gemaakt.

 

Het Loeiboek kan dus zowel op de pc, als op tablets en sommige e-readers worden bekeken. Het kan zijn dat je daarvoor nog de nodige software/app moet downloaden. Het boekje is voor niet commercieel gebruik gratis te downloaden vanaf het weblog van Jan van de Ven: beeldenstormer.nl

Reageer