Wie is online
13 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2014
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Heeft de gemeente Best nog tanden?

Heeft de gemeente Best nog tanden? Die vraag dringt zich op als je het drama van De Mol ’n beetje volgt. In 2010 bleek namelijk dat het beeld scheuren vertoonde en sindsdien is er onophoudelijk aan gesleuteld. Nu lijkt de zaak definitief vast te lopen, omdat de kunstenaar ‘geen geld’ zou hebben.

Meer op Manieren

mol_in_reparatie

2 Reacties op “Heeft de gemeente Best nog tanden?”

  • Van een kale kikker kan je niet plukken, maar het is raar dat je dit soort risico’s niet verzekerd zou hebben.
    We zullen dus een fors deel van het budget voor kunst verliezen in het aanhouden van één groot beeld van bedenkelijke kwaliteit.
    Misschien is die mol beter af onder de grond. Dus ingraven en zand erover?

  • Thomas Versteegh:

    Hou er over op. Laat het ding zoals het is. Verf zijn nagels rood. Doe hem een das om in de winter. Maak er een sneeuwmol van. Doe hem een zwembroek aan in de zomer. Kortom: maak er een vrij beeld van en zie maar waar het schip strandt. Geniet er in ieder geval van en doe er niet zo moeilijk over alsof het heilige kunst zou zijn.

Reageer