Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2014
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zover is het gekomen met Levanto

zuipschuit
J
e drinkt gezellig een aperitief in de late middagzon op een terras langs de hoofdstraat, Via Dante Alghieri, van het plaatsje Levanto aan de Italiaanse Riviera. Langs het terras een hele parade van mensen die van het strand komen, op weg naar camping, hotel, woning. Veel jongelui die ietwat schaars gekleed zijn, enkele opgedirkte Italiaanse dames in bikini met doorzichtige sjaal eroverheen, die van plan zijn nog één keer te vlammen, veel kerels met snorren en baarden en die eeuwige dracht van Gianni Cazzo, zeg maar Jan Lul: de driekwartsebroek.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Zover is het gekomen met Levanto”

  • Guido:

    Een schrijnend verhaal, dat doet uitkijken naar het vervolg. Maar is het niet overal hetzelfde in het toeristische Europa? Ik ben bijna geneigd, te roepen: blijf toch thuis, maar dat zou ik niet menen. Wij waren afgelopen weekeinde in jouw land, Zuid-Limburg, en in de Hervestreek daar pal onder. Zie diverse posts op hhBest. Je moet dan maar voor één ding zorgen, uit de buurt van Luik blijven (al was het alleen maar wegens het onbarmhartig door de dorpskommen racen van de Liègois), de rest valt best wel mee.

Reageer