Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2014
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Misplaatst plaatje

misplaatjeHet doet er niet toe, waar het bericht of artikel over gaat, bij veel websites moet er een plaatje bij. De sites van dagbladen of omroepen vormen daarbij geen uitzondering. Maar het lijkt soms wel of de keuze niet weloverwogen, door een mens van vlees en bloed wordt gemaakt, maar door een of andere robot. Het kan natuurlijk ook ‘gewoon’ een idioot zijn. Een bericht over een doodernstige zaak (een vrouw wordt met een koptelefoon op het hoofd, waarschijnlijk geëlectrocuteerd aangetroffen) ‘dus’ wordt er een plaatje bij gezocht met de trefwoorden: vrouw, koptelefoon. Dat die vrouw uit haar dak gaat bij de muziek die ze hoort, mag bij de keuze geen rol spelen. Leuk toch? De ‘boosdoener’ is in dit geval Webwereld.nl

Een reactie op “Misplaatst plaatje”

Reageer