Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
mei 2014
Z M D W D V Z
« apr   jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Boedapest

boedapest
S
ante Brun vervolgt zijn camper-reis door Midden Europa en is nu in Boedapest: ‘Wandelend door deze loeiende wereldstad word je geconfronteerd met Big Brother zelf: Orban, de premier van Hongarije, want daar zijn we inmiddels, al zegt Orban zelf Magyarorszag tegen zijn land (en tegen Nederland heel oneerbiedig Nemetalföld, Duitse Laagvlakte.) Voornaam is niet nodig, argumenten ook niet. Op de enorme affiches kijkt de man je met zijn arrogante, laatdunkende oogopslag aan, naast hem slechts deze woorden: Orban, 25 Majus. Onderaan in kleine letters de naam van zijn partij: Fides. Hongarije doet ook mee aan de Europese parlementsverkiezingen. Hopelijk met positieve bedoelingen.’

Meer op SanteLOGie – Lees ook: Bratislava

Reageer