Wie is online
11 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2014
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

De Narrekap gaat Shakespeare spelen

midzomernachtsdroomDe Bestse toneelvereniging De Narrekap gaat Een Midzomernachtsdroom van William Shakespeare spelen, in een bewerking van Peter Stax. De première is op zaterdag 20 september in ‘t Teaterke. Daarna volgen in de weekends daarop nog zes voorstellingen. De regie is in handen van Eef Goudsmits.

Info: narrekap.nl

4 Reacties op “De Narrekap gaat Shakespeare spelen”

  • Midzomernachtsdroom in september, had William het zo bedoeld?
    We hebben een heel mooi Natuurtheater in Best wat te weinig gebruikt wordt, zeker in de Midzomer.

  • Guido:

    Het doet me plezier dat het openluchttheater na de ‘privatisering’ blijft functioneren. Als iemand dat kan weten, ben jij dat, Gerard. Hoe is het trouwens met de staat van onderhoud? Wat de Narrekap betreft, ik zie dat er sprake is van een Shakespearebewerking. Nochtans is het in zijn oorsprong natuurlijk geknipt voor de openlucht en, ja, zeker voor een zwoele zomernacht in het Joe Mann. Overigens heb ik de regisseur van de Narrekap benaderd voor een gesprek over een volgend project dat inderdaad het beste in een openluchttheater tot zijn recht komt! Wie weet, 2015?

  • Ik kan je alleen vertellen wat ik weet en dat is dat de firma Roche het Joe Mann Theater gaat beheren, dit in samenspraak met de gemeente Best. Ik heb verder begrepen dat het een gemeentelijk monument is en dat houdt in dat je het in stand moet houden. Wij als Stichting Cultuurpassie hadden een mooi voorstel maar daar heeft de gemeente niet op gereageerd. Het een en ander is in Het Geheim besloten door B en W, en is niet in de gemeenteraad geweest. Verdwijnt er iets dat al meer dan 58 jaar door in hoofdzaak vrijwilligers wordt gerund op een zeer democratische manier? Voor verdere inlichtingen moet je bij de Gemeente zijn, of Roche.

Reageer