Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2014
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Giftreinen (2)

Zie ook

2 Reacties op “Giftreinen (2)”

  • Vic kerkhoff:

    Natuurlijk is dat nodig! Tot nu toe heeft alleen Leo Bisschops gereageerd op mijn bijdragen in een gastkolom en in Groeiend Best. Hij wil bij voorbeeld samen met Boxtel een vuist maken. De SP in Boxtel is op dat front tenminste zeer actief. De rest van de raad in Best is kennelijk in diepe winterslaap. Gemeentebesturen als die van Moerdijk en Halderberge, waar de giftreinen ook dwars door het dorp gaan, hebben fel geprotesteerd bij de Kamer. Daardoor heeft de staatssecretaris maatregelen aangekondigd. Maar wanneer die komen? Dat is in ons landje altijd de vraag. Maar Best vindt 70 goederentreinen extra per dag, waaronder met gevaarlijke en toxische stoffen kennelijk geen enkel probleem.

  • Guido:

    Hoe heeft Leo Bisschops (raadslid Best Open, oppositie) gereageerd? In het openbaar? Niks gezien.

Reageer