Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2013
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

AH in Best moet niet teveel willen

boterhoek2
Winkelcentrum De Boterhoek. Links-achter in ‘de koopgoot’: Albert Heijn.


Eindekijk komen we, mede dankzij het ED, iets meer te weten over ‘de onwilligheid’ van Albert Heijn in Best om te vertrekken uit het hart van het winkelcentrum De Boterhoek. Nieuwbouw aan het Raadhuisplein (trouwens niet eens de periferie van het centrum) is voor AH geen optie, omdat ze dan parkeerproblemen verwacht.

Meer op Manieren

4 Reacties op “AH in Best moet niet teveel willen”

  • Vic kerkhoff:

    Je stelt het heel juist Guido! Waarom zou een aantrekkelijk gepositioneerde best bezochte Supermarkt als Albert Heijn eigenlijk vertrekken naar de rand van een (mogelijk!) nieuw Centrum? Het is voor de ondernemers of winkeliers in de Boterhoek een zegen dat de publiekstrekker bij uitstek daar blijft zitten. Het gaat hier om een commercieel bedrijf dat kennelijk onvoldoende zeker is van dezelfde mogelijkheden op een andere plek. Parkeren kan daarvoor een reden zijn, maar dat denk ik helemaal niet. Dus Best creatief zijn met de huidige architecten in wie ik veel vertrouwen heb. Een beperkt obstakel dus, aan de slag!

  • Vic kerkhoff:

    Als je het voorstel van de gemeente ziet, dan zit men aan de rand van het WINKELcentrum van Best en nu zit AH in dat befaamde hart. Ik kan mij hun (uiteindelijke) keuze goed voorstellen en gelukkig hebben we in dit land op basis van bestemmingsplannen nog een redelijk vrije keuze voor ondernemingen in winkelcentra! Waarvan acte! Je zou van de VVD verwachten dat zij een dergelijke keuze niet alleen kunnen onderschrijven, maar zeker respecteren.

  • Johan van Antwerpen:

    Zoals altijd moeten partijen er met elkaar uitkomen als dat niet lukt en een van de deelnemende partijen werkt, om hun moverende redenen, niet mee dan de volgende stap zetten met andere geinteresseerde partijen, met een nieuw winkelhart gaat dat heus wel lukken. Nu de eerste concrete stappen in beeld komen, doorpakken anders vertraagt het nog veel meer.

Reageer