Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

‘Unofficial Trailer: King Philippe I’

king_philippeVideosatire over de nakende troonswisseling in België. De maker bericht: ‘Omdat ik geen toestemming kreeg om het Koninklijk Paleis te laten ontploffen, moest die scene op een andere locatie worden gedraaid. Dank aan het Museum van Tervuren, hopelijk vinden jullie snel een aannemer.’

Naar YouTube

2 Reacties op “‘Unofficial Trailer: King Philippe I’”

  • Mooi werkwoord, naken. Doet me denken aan de openingskop van de Gazet van Antwerpen, toen Fabiola op de proppen kwam, ergens in de jaren zestig: ‘Verloving des konings nakend’. Op de redactie van De Gelderlander waren we destijds voldoende kinderachtig om daar enorm lachend van over de grond te rollen.

    • In het midden van de vorige eeuw plande Breda een zomerevenement onder de naam ‘Breda Nu 19..’. Daar rolden ze dan weer in Antwerpen van over de vloer: ‘Amaai, daar gaan we naar toe!’ De naam van het feest is toen haastig veranderd in ‘Nu Breda’.

Reageer