Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Lookalikes

lookalikesIn de Metro stond een verhaal over lookalikes van Willem Alexander en Máxima. Drukdrukdruk met linten doorknippen en zo? Nou en of. Zij, Jolanda: Normaal word ik zo’n drie keer per maand gevraagd. Nu 27. Hij, Joop: Nadat de koningin bekend maakte dat ze zou aftreden,  ging een kwartier later al de telefoon.

Wat schudt nou zoiets? Vervelende vraag. Niet voor Jolanda. Die openbaart: 900 euro per uur.  Joop ‘werkt ernaast’ bij de Belastingdienst, maar wat hij opgeeft laat hij in het midden. Hij zegt: ‘Ik zit ook rond dat bedrag per uur’. In elk geval kan hij de pruik aftrekken, want hij is kaal.  En Jolanda natuurlijk de kapper èn de dure kleren.

Reageer