Wie is online
19 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2013
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Brabant is weer goed voor een financieel relletje

nbFinanciële relletjes, daar zijn we ook in Brabant goed in. Zie bij voorbeeld het gekrakeel over het daginkomen van Martijn Sanders als spindoctor van de Culturele Hoofdstad. De ambities, wel te verstaan, die wel eens echt zouden kunnen uitdraaien op weggegooid geld. Vandaag staat er weer een kop in de allemaal-een-pot-nat-kranten, die in eerste instantie aan prijzige ham doet denken: Brabant blijkt net zo duur als Parma. Blijkt het zijdelings over het zogenaamde snoepreisje van Provinciale Staten naar Italië  te gaan dat, omdat het 50.000 euro moest kosten, niet doorging.

Verder op Manieren

Een reactie op “Brabant is weer goed voor een financieel relletje”

  • SP-statenlid @veerleslegers noemt een gedetailleerd stuk van Omroep Brabant hierover ( http://t.co/cDvqNjTcZx )op Twitter #onderbuikberichtgeving à la Telegraaf. Ik heb hierop gereageerd met de opmerking dat ze zich er kennelijk (als statenlid) door voelt aangesproken, wat precies de bedoeling is. Geen wedertweet. Nu ben ik dat van vrijwel alle politici op Twitter gewend. Die gebruiken het ‘sociaal medium’ vooral tot eigen eer en glorie.

Reageer