Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2012
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hoe raar is de wereld…

We leven in een rare wereld. Of misschien ben ik het wel, die in een rare wereld leeft.

Ik geef een voorbeeld: ik volg niet zo geweldig wat zich afspeelt in de Gelderse provinciale politiek, maar in dezelfde seconde waarin ik ruim een maand geleden las dat de Gelderse PvdA-gedeputeerde Co Verdaas benoemd was tot staatssecretaris dacht ik: dat is toch die man die in dat rare bonnetjesschandaal verwikkeld is? Waarom stelt Rutte hem dan toch aan? ‘Ik ga natuurlijk niet zitten googlen,’ hoorde ik onze geliefde premier vanmorgen zeggen. Had dat nou maar wel gedaan, dacht ik.

Meer op SanteLOGie

Reageer